Haar naam is Corry, ze komt uit Oostende en ze beschikt over de Gave. Corry zag Paranormale verschijnselen en dit reeds sinds haar jeugdjaren. Ze ziet en voelt de aanwezigheid van Engelen en Entiteiten. Ze kan contacten leggen met overledenen. Corry is een moderne Sjamane : ze kan het doen regenen door op haar drum te spelen. Corry legt de Maya kaarten en werkt ook met de pendel

Wat kunnen we leren van de Maya’s ?

De oude Maya’s waren een volk dat og ontwikkeld was op het gebied van de wiskunde, de architectuur en de astrologie.  Zij werkten met kalenders om herhalingen en patronen in kleine en grote tijdscyclussen te herkennen. De Maya’s hebben niet - zoals vaak wordt aangenomen - voorspeld dat in 2012 de wereld zou vergaan, eigenlijk verkondigden ze gewoon dat er een nieuwe tijd zou gaan aanbreken.  Ze zagen het leven immers als een spiraal waarin we telkenmale opnieuw kansen krijgen om te groeien en creëren.  Juist daarom is het dat we van hen veel kunnen leren over hun kijk op het leven.

Een lichter leven ?

In een tijd waarin we weer wat meer durven vertrouwen op de kracht van moeder natuur en op onze intuïtie, kunnen we de wijsheid van de Maya’s en hun Tzolkin kalender zeer goed gebruiken. Maya wijsheid reikt je praktische tools aan om jezelf beter te leren kennen en de energie van elke dag optimaal aan te wenden. Op die manier ga je ook lichter gaan leven: beter afgestemd op jezelf en meer bewust van de toevalligheden en de kansen die zich aandienen.  Op die manier lever je moeiteloos en met veel plezier jouw eigen unieke bijdrage aan de wereld!